رئیس جهاددانشگاهی گلستان گفت: جهاددانشگاهی گلستان اقدام به راهاندازی نخستین دهکده گیاهان دارویی گلستان در شهرستان گالیکش کرده تا طبق برنامهریزی انجامشده سالانه ۴۸۰ هکتار گیاه دارویی در گلستان کشت شود
به گزارش گلستان ما؛ ابراهیم شهبازی در اختتامیه جشنواره ملی رسانهای تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: وحدت عامل توسعه به شمار می رود و این دو لازم و ملزوم یکدیگر به شمار می روند،
رئیس جهاددانشگاهی گلستان به جشنواره ملی رسانهای تقریب مذاهب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: امیدوارم جشنواره رسانهای تقریب مذاهب اسلامی مقدمهای برای اجرای سایر اقدامات در حوزه تقریب و وحدت باشد.
شهبازی به تلاش استاندار گلستان برای رشد هشت درصدی اشاره کرد و متذکر شد: در برنامه هفتم توسعه پنج حوزه به طور ویژه در دستور کار ما قرار گرفت که یکی از حوزهها فرهنگی است و هدف نهایی ما در این حوزه، تربیتِ جوانِ مومنِ انقلابی است.
وی با اشاره به اینکه هنوز گفتمان انقلاب اسلامی به نحو شایسته در دانشگاهها جا نیفتاده است، تصریح کرد: متأسفانه این مهم در دانشگاهها مغفول مانده است، یکی از برنامهریزیهای ما این است که حداقل ۵۰ درصد از دانشجویان استان گلستان زیر پوشش فعالیتهای جهاددانشگاهی قرار بگیرند.
رئیس جهاددانشگاهی گلستان با بیان اینکه جهاددانشگاهی میخواهد در حوزه آموزش و کارآفرینی یک درصد جمعیت استان گلستان را تحت پوشش قرار دهد، یادآور شد: در حال حاضر سالانه چهار هزار نفر از مردم گلستان در دورههای آموزش کوتاه مدت و بلندمدت جهاددانشگاهی آموزش میبینند که با تحقق هدف یک درصد این میزان به ۲۰ هزار نفر خواهد رسید.
شهبازی در ادامه به ظرفیتهای بیشمار گلستان در حوزههای مختلف اشاره کرد و توضیح داد: اسب یکی از گنجینههایی است که در استان گلستان مغفول مانده است حال آنکه می تواند عامل توسعه باشد، در پروژه اصلاح ژنتیک اسب اصیل ترکمن هدف نهایی افزایش سطح رفاه مردم گلستان و هدف عینی ما ارزآوری پنج میلیون دلاری است.
رئیس جهاددانشگاهی گلستان با بیان اینکه حوزه دیگری که جهاددانشگاهی به آن ورود کرده سلامت است، خاطرنشان کرد: انواع سرطان در گلستان بیداد میکند و یکی از سرطان هایی که رشد قابل توجهی دارد سرطان پستان است در همین راستا جهاددانشگاهی گلستان با راهاندازی مرکز غربالگری سرطان پستان در مسیر آگاهیبخشی، پیشگیری، تشخیص، غربالگری و درمان سرطان پستان گام برداشته است.
شهبازی با بیان اینکه زنگ خطر شیوع سرطان پستان در گلستان به صدا در آمده است، خاطرنشان کرد: سرطان پستان آسیبها و تبعات اجتماعی خطرناکی دارد و جهاددانشگاهی با راهاندازی مرکز غرالگری سرطان پستان قبل از آنکه شیوع بیماری فزاینده و به مرحله غیرقابل درمان برسد برای شناسایی، پیشگیری و درمان اقدام میکند.
وی با بیان اینکه گیاهان دارویی از دیگر مزیتهای استان گلستان است که مغفول مانده است، بیان کرد: جهاددانشگاهی گلستان اقدام به راهاندازی نخستین دهکده گیاهان دارویی گلستان در شهرستان گالیکش کرده تا طبق برنامهریزی انجامشده سالانه ۴۸۰ هکتار گیاه دارویی در گلستان کشت شود، با کشت گیاهان دارویی درآمد کشاورزان، یک و نیم تا دو برابر افزایش می یابد.
رئیس جهاددانشگاهی گلستان گفت: دهکده گیاهان دارویی گلستان در زمینی به مساحت ۹ هکتار زمین راهاندازی شده که عملیات عمرانی آن از سال ۱۴۰۰ آغاز شده و در پنج سال آینده به بهره برداری کامل می رسد.
انتهای پیام
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد